ارتقای دانشگاه پیام‌نورواحد لردگان به مرکز رئیس دانشگاه پیام‌نور استان چهارمحال و بختیاری از ارتقا واحد پیام‌نور لردگان به مرکز خبر داد و گفت: دارا بودن ۱۶ آیتم از جمله داشتن حداقل ۱۵۰۰ دانشجو، دارا بودن سایت کامپیوتری و کتابخانه مجهز و دارای کتب لازم از جمله مزیت‌های این مرکز است.
به گزارش روابط عمومی دکتر علیرضا آبرود رئیس دانشگاه پیام نور استان با بیان اینکه درخواست ارتقا واحد پیام نور لردگان به مرکز به وزارت علوم صادر شد، اظهار کرد: این درخواست از چهار سال قبل ارسال شده و خوشبختانه در مهرماه با این درخواست موافقت صورت گرفت و نهایتا در اواخر آبان‌ماه نامه مربوطه این تاییدیه وصول شد.

وی در خصوص شرایط ارتقای واحد به مرکز در میان دانشگاه‌های پیام‌نور، تصریح کرد: ۱۶ آیتم باید در این موضع لحاظ شود که از جمله آن‌ها می‌توان به دارا بودن سایت کامپیوتری، پهنای باند مناسب اینترنت، داشتن حداقل ۱۵۰۰ دانشجو، کتابخانه مجهز و دارای کتب لازم، فضای فرهنگی مناسب، فضای فرهنگی و فضای ورزشی استاندارد اشاره کرد.
دکتر آبرود با بیان اینکه پس از دانشگاه پیام نور واحد شهرکرد، مرکز پیام نور لردگان بیشترین جمعیت دانشجویی را دارد، ادامه داد: در حال حاضر واحدها تنها می‌توانند مقطع کارشناسی را داشته باشند، در حالی‌که مراکز شرایط لازم را برای ارتقای مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا را دارند و استقلال در تصمیم‌گیری یکی دیگر از امتیازات مراکز پیام نور است.